Trädgårdsdesigners som planerar och anlägger trädgårdar

Har starkt funderat på om jag skulle ta och fixa hjälp från en trädgårdsdesigner här i Kungälv. Känner att jag vill göra någonting åt trädgården, den är verkligen långt ifrån fin som den är nu, men vet inte riktigt själv hur jag ska gå tillväga. Sen har jag inte direkt gröna fingrar heller så även om jag skulle kunna planera trädgården så är det tveksamt om jag skulle kunna fixa med resten i trädgården på egen hand. Tror inte att det kommer att bli någonting vidare med det. Får nog se till att lägga över den tiden på något annat istället, och så får en trädgårdsdesigner från Sålanda Trädgård vara så snäll och komma och hjälpa mig istället. För i annat fall så kommer jag aldrig att kunna få en fin trädgård här hemma. Känns som att det krävs ganska mycket för att den ska kunna bli designad ordentligt och för att den ska börja växa och gro så bra som möjligt.

Har hört från andra i min närhet att just Sålanda Trädgård ska vara en bra verksamhet att vända sig till när man vill få en vacker trädgård. De har tydligen väldigt duktiga trädgårdsdesigners så det är ju bra förutsättningar för att det ska kunna bli bra. Känns som att jag har gjort ett ganska smart va med att välja just dem nu då. Sålanda Trädgård i Kungälv helt enkelt. Dit ett egna samtal ska räcka för att få hem en trädgårdsdesigner som hjälper mig att planera och anlägga nya och vackra rabatter i min trädgård, med blommor, buskar och träd.