Husdjursägande innebär väldigt mycket mer städning än vad jag hade kunnat tro

Att vara djurägare har både fördelar och nackdelar. Det finns väldigt mycket som är mysigt och positivt med det men det finns även ganska mycket som är problematiskt och som försvåras av det. Ett exempel på något sådant är det här med städningen. Har man en katt eller en hund så kommer det päls och hårstrån överallt och det spelar ingen roll om man står utanför huset och försöker att borsta bort det innan man går hemifrån så har man ändå alltid pälsstrån på sig när man kommer till jobbet.

Vi här hemma har faktiskt löst det genom att strunta i hela städningen själva och låta städpersonal från ett städföretag i Hallstahammar göra hela veckostädningen åt oss. Där emellan behöver vi dammsuga ibland för att få bort den mesta pälsen och dammet i huset men den lite mer noggranna städningen orkar vi inte med att göra själva utan kände ganska direkt efter att vi skaffat dem att det var värt att betala lite för att få hjälp av ett städföretag som Style Service Västmanland AB i Hallstahammar att göra det åt oss.

Det på Style Service Västmanland AB har inte alls så farliga priser och i och med all den tiden som vi får över om kvällarna och helgerna när vi inte behöver städa så är det definitivt värt det. Väldigt skönt att slippa lägga tid och ork på det.