Dags att bygga en hundgård

Har tänkt på om jag ska bygga en hundgård till våra hundra ett bra tag nu. Det känns som att det vore bra nu till sommaren så att de kan vara ute även när vi är på jobbet än att de ska behöva vara instängda hela dagarna. Då skulle vi inte behöva åka hem på lunchen för att rasta dem heller utan istället bara gå en längre promenad med dem när vi kommer hem på eftermiddagen efter jobbet. Har faktiskt varit i kontakt med några snickare i Härnösand från en byggfirma, Harrys Byggshop i Härnösand AB, som har gjort sådant projekt tidigare och därför känns det som att det är ett ganska bra och säkert val att göra det.

Det är inger vidare stort eller dyrt projekt heller så det finns inga direkta problem med att se efter det på det sättet, så därför tror jag faktiskt att jag ska ta och göra det och tror faktiskt att det kommer att vara bra för både oss och för hundarna. Snickarna från Harrys Byggshop i Härnösand AB verkade vara väldigt positiva till det också. Tyckte det var väldigt skönt att prata med dem om olika idéer vi hade och sen få veta lite mer om de olika möjligheterna som finns och vad som går att göra och inte. Känner att det nog kan vara ett bra alternativ att göra det snarare än att det ska vara så värst mycket annat som blir aktuellt att göra.

Förhoppningsvis så kan vi komma igång med projektet här nu snart så att vi sen kan kasta oss ut i det. Så att vi får ordning på det hela fram till sommaren. Får väl ringa snickarna på Harrys Byggshop i Härnösand AB i Härnösand igen och se vad de har att säga om det hela, när de har tid att komma hit för att bygga upp hundgården.