Stay and Play Hundcenter AB

Hallå, hallå! Det gläder mig verkligen att du har kommit hit för att läsa ännu ett inlägg, hoppas att du kommer gilla det du läser idag. Det jag idag tänker skriva om är ett hunddagis i Norrtälje vid namn Stay and Play Hundcenter AB. Hos dem har jag min hund om dagarna när jag är på jobbet.

Under en längre period har jag haft min hund hos dem, och för varje dag som går blir jag bara mer och mer nöjd över att jag har min hund hos just dem. Jag skaffade min hund när jag fortfarande bodde tillsammans med min mamma, vilket gjorde att allt gick väldigt smidigt och han var aldrig ensam eftersom min mamma också har en hund. När jag sedan flyttade hemifrån med min hund märkte jag att han blev oroligare, han trivdes inte alls med att vara ensam hemma om dagarna. Det fick mig att börja fundera kring hunddagis i Norrtälje, så att min hund skulle slippa vara hemma själv under längre tid på dagarna. Jag hittade då Stay and Play Hundcenter AB och kände att de var ett bra alternativ, tur som jag hade så hade de en plats för min hund. Sedan dess har allt gått väldigt bra och smidigt, min hund blev inskolad och har sedan dess trivts väldigt bra. Som hundägare är det härligt att se sin hund trivas så bra med både personal och andra hundar, det gör att jag inte behöver oroa mig så mycket under dagarna. Ifall ni är hundägare och letar efter ett bra hunddagis i Norrtälje kan jag tipsa er om att kolla upp det här hunddagiset och se om de har en plats för din hund.