Någon som vet vad betonghåltagning är?

Jag vet att jag brukar skriva om våra djur och allt sånt men nu kommer jag att skriva ett litet annorlunda inlägg. Nu blir det om betonghåltagning i Helsingborg istället, något som är lite mer avancerat än vad det är med det mesta andra som rör husdjur. Jag tycker själv att det här med att ta hål i betongen låter helt konstigt, visste inte ens vad det handlade om innan och egentligen vet jag nog fortfarande inte riktigt vad det innebär. Vet att det har någonting att göra med betong, med tanke på benämningen, och eftersom det är håltagning så tänker jag att det kanske kan vara någonting som man gör inför husgrunder och sånt. Har faktiskt ingen som helst koll.

Då kanske ni undrar varför jag skriver ett blogginlägg om någonting jag inte vet någonting om där jag inte ens skriver någonting vettigt om det. Jo, det är för att min kära man som gått och förlorat sitt jobb då företaget han jobbade för gick i konkurs söker nya jobb och var på en arbetsintervju på R Larning Håltagaren AB i Helsingborg och de jobbar tydligen med betonghåltagning. Han har väl inte direkt någon erfarenhet inom området så tvivlar på att han kommer att få jobb där men tydligen var det ändå av intresse att gå på intervjun och de tyckte att hans erfarenheter räckte till för att de skulle vilja träffa honom och få veta lite mer.

Får se hur det går. Får hålla tummarna för att han får något jobb snart. Och jag kanske borde läsa på lite mer om betonghåltagning så att nästa gång som någon frågar något om det eller om det är något jag hör nämnas så vet jag någonting mer om det än att R Larning Håltagaren AB i Helsingborg sysslar med det.